Hall-Of-Fame-2

21.Desember 2019

På årets siste julekonsert på Herr Nilsen, gikk prisen til Reidar Kompen. At han er far til Trombonist Kristoffer Kompen hadde ingen ting med utvelgelsen å gjøre. Alle publikummere ble, som alltid, vurdert på likt grunnlag av de 6 anonyme og ubestikkelige medlemmene av publikumspriskomiteen.

 

 

 

14.Desember 2019

I Tønsberg gikk publikumsprisen til Torsteins kandidat: Erik Steenbuch. 

 

7.Desember 2019

På Moss Bluesklubb gikk publikumsprisen til en helt spesiell person, som har vært med på å forme banjoist/gitarist/sanger/sau Svein Erik til den han er idag. En sann glede å kunne gi prisen til Sigrun Olsen.

 

4.Desember 2019

I Oslo Konserthus gikk prisen denne kvelden til Kari Numme. Tilfeldigvis er hun også mor til gjesteartist Thomas Numme.

 

 

30.August 2019

Trine booket Prima Vista Social Club til å spille på bursdagfesten sin. Til alles store overraskelse ble hun også den verdige vinneren av den gjeve publikumsprisen  denne kvelden.

 

17.Mai 2019

Det er en stor ære å gi publikumsprisen til denne vennlige, musikalske og kunnskapsrike mannen: Ole Marius Melhus. En rollemodell både når han er på og av scenen.

9.Mai 2019

På Anjazz ble det delt ut to priser til disse to flotte damene som vi setter utrolig stor pris på! Wenke Melbye (under) og Ingunn Brønstad (over)

2.Mars 2019

Under Vinterjazzfestivalen i Fredrikstad var det en i publikum som utmerket seg litt ekstra. Det var selveste Ingar Guttormsen, som oppførte seg som en ekte «role model and inspiration for other concert attendees all over the world». Gratulerer!

 

27.februar 2019

Publikumsprisen gikk til selveste Herr Nilsen. Her representert av en svært hyggelig bartender.  Vi håper at denne vil henges opp på et passende sted i baren.

Denne kvelden delte også Gudim-stiftelsen ut sin første pris i 2019. Lars Erik ble like overrasket som oss.

 

20.Desember 2018

En euforisk Lars Erik Gudim sender ut SMS til alle på kontaktlisten for å fortelle at han, nok en gang, har mottatt den gjeve Publikumsprisen.

 

8.Desember 2018

Steffen Granly mottok Publikumsprisen og en «privat» velsignelse under Høymessen i Fredrikstad bispedømme.

5.Desember 2018

En intetanende Knut Hanssen fikk en ekstra fin start på julen, da han ble tildelt publikumsprisen i Oslo Konserthus.

10.November 2018

Grete Nuland ble den lykkelige prisvinneren på Moss Bluesklubb etter iherdig lobbyvirksomhet fra venninene mot den fullstendig ubestikkelige juryen som består av 6 anonyme medlemmer av Prima Vista Social Club.

25.August 2018

Vi gratulerer Knut Berg med prisen for «outstanding audience participation» på Tønsberg Jazzklubb. Juryen har bestått av 5 anonyme medlemmer av Prima Vista Social Club. At Knut Berg også er booking-ansvarlig i jazzklubben hadde ingen innflytelse på juryens beslutning.

23.Juni 2018

Vi gratulerer Marte og Christian med dagen og den gjeve «Award of Exellence for booking Prima Vista Social Club to play at their wedding and being a role model for other newlyweds all over the world» -prisen.

9.Februar 2018

Våler i Hedmark har nå sin helt egne Publikums-award-Vinner. Han heter Per Arnesen og en rollemodell for publikummere World wide!

16.Desember 2017

Publikumsprisen på vår julekonsert i Oslo gikk til Tine Thing Helseth og Sebastian Haukås 😊

 

15.Desember 2017

Publikumsvinneren på vår konsert i Horten ble selveste Espen Nilsen! Vi er glade de seks anonyme stemmene i juryen enstemmig gikk til Espen. Prima Vista ønsker dere alve en riktig god jul!

 

2.Desember 2017

Kjell Olav Martinsen hadde tatt turen helt fra Moss til Fredrikstad for å oppleve Prima Vista Social Club, og jammen stakk han ikke også av med kveldens publikumspris. At han er i familie med et av orkestermedlemmene hadde overhodet ingen innvirkning på den ubestikkelige juryens beslutning. Etter utdelingen ble det improvisert frem en marsj, «Sønner og Døtre av Fredrikstad» som en hyllest til prisvinnerens mangeårige innsats for den norske korpsbevegelsen.

30.November 2017

Marte Bøvre ble med på årets første julekonsert på Gjøvik Kulturhus sammen med tidligere prisvinner Per Winston Bøvre. Fortreffelig publikumsinnsats sikret at prisen nok en gang gikk til delegasjonen fra Dokka. Vi gratulerer!

23.sept 2017

Vi gratulerer Hanne og Kaare «Jompa» Løkka med: «For Booking Prima Vista Social Club To Play At Their Birthday Party Award»

20.sept 2017 Herr Nilsen

Dette var John Trehjørningens kveld. En enstemmig jury har talt!

Og denne kvelden gikk den svært ettertraktede Gudim-prisen til en overrasket Lars Erik Gudim.

20.Mai 2017, Horten Jazzklubb

Den spanske deltakeren José Andres Perez Castello Cohones Piccolino stikker av med publikumsprisen. Med prisen følger et Norsk Æres-statsborgerskap og et gavekort fra  pålydende 100.000 kr. Dette er den første prisvinneren som har holdt takketale. Et eksempel til etterfølgelse for kommende prisvinnere.

17.Mai 2017

Kveldens publikumspris gikk til denne nydelige jenta, Silje Eckhoff Varhaug. Hun har kastet glans over flere av våre konserter, og det var derfor på høy tid at hun ble dekorert med denne tittelen. Dessuten var hun, sammen med tidligere prisvinner Helga Jensen Solstad, arrangør av et halv-offisielt Prima-Vors. Noe i setter utrolig stor pris på!

Lars Erik Gudims Award Of Excellence gikk denne kvelden, like overraskende som alltid, til Lars Erik Gudim.

9.Mai 2017 – Slottet

Harald & Sonja for booking Prima Vista Social Club to play at their 80th birthday party.

29.April 2017 – Siste kveld på Buckleys

Raymond Stubben – vinner den gjeve Concert-Arranger-Of-Excellence-Award’en med tilhørende Body Fresh for sin innsats på Buckleys gjennom en årrekke. Norge takker deg!

6’th time winner of Lars Erik Gudims Award of Exellence i liten størrelse grunnet plassmangel på vegger og peishyller.

Vi gratulerer på det hjerteligste ettermiddagens mest entusiastiske publikummer! En sann rollemodell for for alle konsertgjengere over hele verden! Prima Vista Social Club takker deg, Ivar H Gerhardsen!

4.Mars 2017 – Vinterjazz, Fredrikstad

Ole-Henrik Mohn Pettersen

Festivalsjefen på Vinterjazz i Fredrikstad er en fremragende publikumer til inspirasjon for konsertgjengere i Fredrikstad, og hele verden forøvrig. Velfortjent pris til en som legger hele sjela si i å skape en av verdens hyggeligste jazzfestivaler.

 

 

1.Mars 2017

Anders Bjørnstad (født 19. august 1947 i Drammen) er en norsk jazzmusiker (trompet). Som 11-åring vakte han oppsikt på jamsessions i Drammen og var mellom 1960-65 medlem av Papa Dennis Jazzband, førstepremievinner i klassen for tradband ved amatør-NM i 1963. (Wikipedia). I kveld slo han til igjen, og tok med seg publikumsprisen hjem til Drammen. Gratulerer!

29.Desember 2016

Erik Jøkling er en mann det er lett å la seg imponere av. Under Ribbejazzen 2016 stakk han av med årets siste

Excelent-Performance-From-A-Concert-Attendee-Award.

Bravo!

7.Desember 2016

Jazzakademiet i Oslo Konserthus.

Her ble Kjell Karlsen hedret med den nyopprettede Concert-Arranger-Of-Excellence-Award.

Og Bjørn Stendahl fikk meget fortjent publikumsprisen.

Og han får også prisen Best-Display-Of-Award-Award 2016

2.Desember 2016

På den utradisjonelle julekonserten på Buckleys gikk publikumsprisen til en

som har vært en het kandidat til denne prisen lenge. Denne kvelden ble det full klaff for

Helga Jensen Solstad.

Dessuten stakk Lars Erik Gudim av med Lars Erik Gudims Award Of Excellence denne kvelden også.

Prisvinneren var svært lite fotogen denne kvelden, og mangler derfor bilde.

26.November 2016

Per Olav Berg ble den suverene vinner av publikumsprisen på Røyken Jazzforum.

royken

26.August 2016

Per Winston Bøvre fra Dokka har sett en rekke konserter med Prima Vista Social Club. Derfor var det helt naturlig at en så trofast supporter mottok den høythengende Publikumsprisen på Hadeland Jazzforum i kveld. Norge takker deg, Per Winston!

20.August 2016

Lykkelige prisvinnere: Edvard Askeland(publikums prisen) og Lars Erik Gudim(5’th time winner of Lars Erik Gudims Award of Exellence i liten størrelse grunnet plassmangel på vegger og peishyller hjemme hos Lars Erik ).

Gratulerer 🎊

 

 

17.Juni 2016

Vi gratulerer Ketil Horn med den prestisjefylte prisen «The Genius Choice Of Hiring Prima Vista Social Club» til Nortek sitt 20års jubileum på Frognerseteren.
Norge takker deg!

Ketil Horn

7.Mai 2016

Outstanding Performance From a Concert Attendee Award på Lillestrøm Jazzklubb går til selveste Odd Brubak.

Odd Brubak

6.Mai 2016

Håvard Stang er soleklar vinner av Publikumsprisen på Anjazz 2016.

Håvard Stang

5.Mai 2016

Harald Skogli lurer på hvor han skal henge opp Outstanding Performance From a Concert Attendee Award’en han ble tildelt på Asker Jazzklubb

Harald Skogli

5.Mai 2016

Lars Erik Gudims Award Of Excellence går denne kvelden til Lars Erik Gudim

LEG3

4.Mai 2016

Kjetil Solligård ble kveldens midtpunkt på Herr Nilsen.
Outstanding Performance From a Concert Attendee!

Kjetil

23.1.2016

Ett band i Oslo er både svært overrasket og uvanlig stolte idag, siden vi har mottatt Lars Erik Gudims ærespris!
Et pussig sammentreff var at denne høythengende musikalske utmerkelsen ble delt ut på 50-årsdagsfesten til Lars Erik Gudim!

PVSC

13.Desember 2015

Hermund Nygård:

«Når man ut av det blå får lov til å bidra med maracas, hønn og vibraslap på opptil flere låter med Prima Vista Social Club på deres allerede legendariske julekonsert, er det alene nok til å gjøre et knallhardt trommeslagerhjerte mykt som smør.
At man i tillegg kan gå fra årets vakreste eventyr som mottager av prisen «Outstanding performance from a concert attendee award (for being a role model and inspiration to other concert attendees all around the world)» og en drumstick lollipop som et personlig pristillegg fra bandets beste trommeslager (beklager Erik Eilertsen), er nærmest ubegripelig.
Jeg er euforisk, og takker juryen (seks tilfeldig utvalgte medlemmer av Prima Vista Social Club), venner og familie for all støtte og hjelp. Uten dere ville jeg aldri mottatt denne prisen. Kanskje.»

Hermund

14.November 2015

Anne og Jonas viser stolt frem deres «For Booking Prima Vista Social Club To Play At Their Birthday Party Award»

Jonas og Anne2

13.August 2015

Norgesvennen Lars Erik Gudim med den gjeve «Lars Erik Gudims award of excellence» som han selv mottok på PVSC’s konsert på Buckleys.

LEG2

13.August 2015

Aud Kuvås Fossum. Vinner av «Outstanding performance from a concert attendee award». (Håvard og Jens sin biologiske mor, og NEI, dette faktum påvirket IKKE utfallet av konkurransen.)

Mor

11.April 2015

Lars Erik Gudim med den prestisjetunge ‘Outstanding performance from a concert attendee award’

LEG 1